Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els candidats socialistes del Mediona-Bitlles presenten una declaració per vetllar pel medi ambient

Els candidats del PSC a les alcaldies de Mediona, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Sadurní han fet la presentació d’aquesta declaració que com comentava l’alcalde de Mediona Servand Casas, respon a una inquietud d’esquerres en la gestió dels recursos naturals i el desenvolupament de la conca del Mediona-bitlles.

Casas comentava la incidència que volen fer en l’eficiència energètica, la protecció de l’aqüífer Carme-Capellades, o les energies renovables.

 

Els cinc alcaldes comentaven que la seva voluntat de treballar per aquestes qüestions tant des del mateix territori com reclamant també a les administracions que vetllin per la preservació del medi. Unes tasques que han d’anar en la línia de donar coherència a la zona. Un exemple que posava el mateix Casas era l’autosuficiència energètica que assolirà Mediona de cara al mes de juny, i que podria ser un dels objectius dels signants de la declaració.

 

Aquestes qüestions i moltes de les altres que plantejaven aquests candidats estan contemplades de fet en el Pla Director de l’Alt Penedès, però s’han volgut emfatitzar més i apropar-les al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: