Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 17 mil persones han fet ús del Casal d’Entitats de Sant Sadurní, durant l’any passat

El regidor de Cultura, Josep Maria Ribas, juntament amb la tècnica Teresa Raventós i la dinamitzadora del Casal, Laia Sáez, han presentat les dades d’ús del Casal d’Entitats.

Les dades recollides durant el 2006 demostren, segons el regidor, que el Casal és molt utilitzat, ja que hi han passat 16.746 persones, un 36% més que l’any passat. Ribas ha dit que el Casal encara pot acollir més activitats i persones, ja que hi ha quatre despatxos que no són mai ocupats.

En total s’han fet 1.223 usos, sent el més freqüent els de les reunions, seguit per les classes. Hi ha passat un total de 70 entitats diferents i l’entitat que ha fet més usos és l’Associació de Dones de Sant Sadurní, seguida pels servies municipals, la parròquia i les puntaires.

Aquest any, l’Ajuntament de la capital del cava preveu fer un seguit d’inversions en ampliació de servei, com ara establir una xarxa Wi-Fi que permeti connectar-se a Internet sense cables, condicionar la sala d’actes per fer-hi exposicions i un sistema de megafonia fix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: