Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca de Gelida convoca la novena edició del certamen de narrativa breu La Passera

El certamen estableix dues categories: la d’adults a partir dels 18 anys i la Passera Gelida per a persones empadronades a Gelida. El tema és lliure, però les obres han de ser en català, inèdites i d’un màxim de dos folis.

Tot i que la temàtica és lliure, al llarg d’ aquests últims anys es perfila un tipus de conte que s’ha anat premiant, com explica la responsable de la biblioteca gelidenca, Montse Julià. A la biblioteca, es pot consultar una recopilació dels treballs guanyadors.

Hi ha un premi de 150 euros per cada categoria i a més, els treballs premiats es publicaran en el programa de Festa Major de Gelida 2007. La responsable de la Biblioteca, Montse Julià, afirma que aquest és el màxim al·licient per als participants.

 

Cal presentar 5 còpies de l’obra en un sobre tancat, on només hi ha de constar el títol, i en un altre sobre tancat totes les dades de l’autor.

Els originals s’han de fer arribar a la Biblioteca de Gelida o al SIAJ i també hi ha la possibilitat de presentar-se per correu certificat. El període de presentació dels treballs acaba el 31 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: