Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV a Sant Llorenç d’Hortons demana als defensors de la vegueria Penedès que s’expliquin

A través d’un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció, el regidor i portaveu del grup municipal d’ICV a Sant Llorenç d’Hortons Ignasi Corral, manifesta la seva perplexitat davant la campanya identitaria provegueria, ja que considera que és una campanya que no explica el veritable model de gestió (gestió davant d’identitarisme es el que reclama ICV Sant Llorenç) que tindria una Vegueria Penedès.

Opina que s’està venent fum i que no s’aporten arguments sobre qüestions importants com ara quina seria la capital d’aquesta vegueria, com tampoc es parlar de model de gestió. Es pregunta també com és que no es planteja el tema de la capitalitat de la vegueria, ni tampoc s’explica que passarà amb els pobles petits en relació al tracta molt favorable que reben actualment de la Diputació. No s’aclareixen competències, i es mostra sorprès i de que en certs àmbits es parli d’aquest gran Penedès com si fos un petit estat

Corral demana als representants de la Plataforma per la Vegueria que donin resposta a aquests dubtes, i deixin de maldir dels que no pensen com ells en aquesta qüestió. Ell apunta que la vegueria tindria una difícil viabilitat econòmica i que hi hauria perjudici per els municipis petits. De fet es mostra convençut que a la majoria de pobles petits i mitjans la vegueria els perjudicaria clarament, des del punt de vista de gestió i de finançament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: