Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En tornar de vacances de Setmana Santa les escoles hauran d’iniciar el procés de pre inscripcions

Aquesta setmana la Generalitat ha fet públic el decret d’admissió d’alumnes, i per tant a partir d’aquí s’ha conegut el calendari de pre inscripcions i matriculacions de cara al proper curs. Això ha fet que al llarg d’aquesta setmana les escoles de Vilafranca hagin estat acabant de preparar la documentació que en tornar de vacances hauran de lliurar ja a les famílies que vulguin formalitzar la preinscripció.

De fet, la directora de l’Escola El Carme-Sant Elies, Àngels Guardiet, comentava que en aquests moments estan fent la feina a corre cuita perque no s’han conegut les dates fins aquesta setmana. La documentació es podrà recollir a partir del 10 d’abril, i es pot presentar fins el 20 d’abril.

 

Guardiet també comentava que de fet hi ha poques novetats respecte els darrers anys. Una de les destacades és que els 40 punts per les famílies que ja tenen germans al mateix centre, i els fills dels treballadors, una mesura per conciliar la vida familiar i la laboral, només s’usaran en cas d’empat.

 

De fet Vilafranca continua sent zona única en tema d’educació, i per tant molts dels criteris que es plantegen no tenen aplicació. El 2 de maig es publicaran les llistes amb el barem; i s’obrirà un període per presentar reclamacions que s’han de resoldre abans del 10 de maig. La publicació de les llistes definitives d’assignació es farà el 5 de juny; i el període de matriculació es farà del 10 al 15 de juny. Segons les escoles excessivament propera aquesta data a la finalització del curs escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: