Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els participants al III congrés de l’AIEC són rebuts a l’ajuntament

Fins demà se celebra a Vilafranca el tercer congrés de l’Associació d’Inspectors d’Educació de Catalunya. A banda de totes les conferències, taules rodones i altres activitats que s’estan fent en el marc del congrés, ahir al vespre es va fer una recepció als congressistes al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca.

D’aquesta manera, els participants en el congrés rebien la benvinguda a la vila. El saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca va rebre ahir al vespre la visita de molts dels congressistes que estan participant des d’ahir mateix al tercer congrés de l’Associació d’Inspectors de Catalunya. Aquest congrés té lloc a Vilafranca fins demà i consta de diverses activitats com conferències, taules rodones o grups de treball que serveixen per posar al dia els congressistes i per intentar millorar el servei de la inspecció a Catalunya. Durant el dia d’ahir ja es van tractar diverses qüestions, com ara les competències noves en matèria d’Educació que apareixen al nou estatut d’autonomia o el 75è aniversari d’un dels reglaments d’inspecció de la república. El món de l’educació es troba en un moment de grans canvis que s’han d’aprendre a gestionar de la millor manera possible i, és en aquest punt en el qual els inspectors han de treballar. Per a Vilafranca, el fet d’acollir el congrés és una bona oportunitat per donar a conèixer la vila i, tal com comentava l’alcalde, la intenció és que cada cop es facin més actes d’aquest tipus i que les infraestructures i els serveis sempre estiguin a l’alçada. El tercer Congrés de l’Associació d’Inspectors d’Educació de Catalunya continua avui amb diverses conferències i una taula rodona adreçada a les més de 130 persones que hi estan participant.

I, justament en motiu de la celebració d’aquest congrés a Vilafranca, durant aquests tres dies es pot veure a la sala dPas de l’Escorxador una exposició de les obres realitzades pels alumnes del batxillerat d’arts de l’institut Milà i Fontanals. La mostra es podrà veure fins demà en l’horari en què l’Escorxador està obert i permet veure obres d’estils i tècniques molt diferents que els alumnes del Milà han estat treballant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: