Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vendrell s’adhereix al Consorci per a la gestió de la TDTdel Penedès

Al ple de la Corporació celebrat dilluns al matí, es va aprovar la proposta d’adhesió al Consorci per a la gestió del servei de televisió digital local pública del Penedès i va aprovar els estatuts, amb 11 vots a favor, del PSC i el PP i 9 vots en contra, de CiU, ERC i la Plataforma per Catalunya.

El Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Local aprovat el 2004 inclou en la mateixa demarcació territorial per al desplegament de la Televisió digital els municipis del Vendrell, Vilafranca, Els Monjos, la Granada, Gelida, Calafell i Sant Sadurní , i estableix que la decisió sobre la forma de gestió del servei públic de la televisió digital local correspondrà als municipis. Vilafranca, els Monjos, la Granada i Gelida ja van aprovar fa uns mesos els estatuts del consorci local que la Llei de Comunicació Audiovisual de Catalunya contempla de forma expressa com a forma associativa dels ajuntaments per a la gestió del servei públic audiovisual d’àmbit local. Aquest consorci és necessari per començar a emetre conjuntament en digital pel mateix canal que han rebut en concessió aquests municipis quan, al llarg de l’any 2008, comenci l’apagada analògica. Per això, l’Ajuntament del Vendrell s’afegeix ara al consorci constituït per a la gestió de la televisió digital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: