Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle de cinema d’autor al Fòrum Berger Balaguer

Avui continua el cicle que recull les imatges de la Vilafranca dels anys 60 i 70 enregistrades per Joan Bages. En aquesta ocasió, es podrà veure una cinta sobre la festa major del 1965.

El 18 de gener s’iniciava un cicle titulat Vilafranca anys 60 i 70 en imatges a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. Llavors es van poder veure les imatges enregistrades per Joan Bages per la setmana santa del 1962, el nadal del mateix any i la romeria a Montserrat del 1963. Aquest dijous 1 de febrer continua el cicle amb un seguit d’imatges molt interessants. En primer lloc, es podrà veure com va ser la Festa Major de Vilafranca de l’any 1965. L’autor de les imatges comentava que aquell any, per primer cop, es van fer actes a davant del Palau Baltà, i també que va ser un any molt plujós. A més, aquell 1965, Joan Bages era un dels administradors de la festa major de Vilafranca, junt amb el Josep Morató i el Manel Escudé. Per tant, recorda molt bé la festa i tota la feina que va haver de fer. La sessiód’avui permetrà veure també les obres d’enderroc i la inauguració de la plaça de l’exèrcit, a més de les Fires de Maig del 1968. El cicle de cinema d’autor dedicat a Joan Bages continuarà els propers dijous 15 de febrer i 1 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: