Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major d’Hivern de La Ràpita es dedica als nens

La Ràpita ha estat aquest cap de setmana de Festa Major d’Hivern. S’hi ha fet diverses activitats i, una d’elles, tenia a veure amb els més petits.

Els nens i nenes de La Ràpita van poder gaudir dissabte d’unes quantes hores de diversió en el marc de la Festa Major d’Hivern. Els mé spetits es van reunir al local municipal per participar en un curiós espectacle creat especialment per a la ocasió. Un grup de teatre amateur de Tarragona es va encarregar de tota l’animació. A banda d’actuar sobre l’escenari, els actors i les actrius feien moltes altres coses. Cantaven cançons populars, feien mim o jugaven amb els nens i nenes. Amb aquest espectacle infantil i les seves activitats, els més petits també van tenir la oportunitat de passar una bona estona dins de la festa major d’hivern de La Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: