Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’han iniciat les obres d’ampliació de la Consulta Externa i Hospital de Dia de l’Hospital

De fet les obres van començar a finals de desembre amb els treballs previs, i des d’avui ja s’han notat de manera evident ja que ha calgut reduir substancialment la capacitat de l’aparcament i suprimir provisionalment l’accés directe de vehicles a l’entrada de la Consulta Externa, ja que una part de l’ampliació es fa en la zona del jardí i de l’aparcament que dóna a l’Avinguda de la Pelegrina.

Aquest procés ha fet que s’hagi pres la decisió de tancar l’aparcament de l’Hospital, ja que son freqüents les queixes dels usuaris que no troben lloc per aparcar ja que les places estan ocupades per vehicles de persones alienes a l’activitat de l’Hopsital. Així doncs, properament l’aparcament deixarà de ser d’accés lliure i gratuït.

Els treballs que s’han de fer han de permetre 16 consultoris i gabinets d’exploració nous a Consulta Externa, un 60% d’increment de la capacitat actual; i a l’Hospital de Dia una nova ubicació que permetrà una millora substancial del servei i l’adequació a les previsions d’increment de l’activitat ambulatòria que hi ha.

Un cop acabats aquests treballs i les obres del nou laboratori, que es preveu durin 12 mesos, quedaran espais lliures que permetran continuar les altres fases d’ampliació previstes que afectaran a les urgències, la sala de parts i la cirurgia sense ingrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: