Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugura pista de gel i Fira del Gall aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra a Vilafranca la Fira del Gall i divendres entra en funcionament la pista de gel a la Plaça Jaume I. El muntatge d’aquests dos esdeveniments està avançant ràpidament.

Aquest divendres s’inaugura, un altre any, l’ús de la pista de gel de Vilafranca que munta l’associació de comerciants del Centre Vila. A la Plaça Jaume I continuen els treballs de muntatge d’aquesta infraestrutura que, durant els dies de Nadal, permetrà als vilafranquins patinar sobre gel i, sobretot, permetrà als més petits passar una bona estona. Es tracta d’una iniciativa completament consolidada, i que aquest any ha fet una forta aposta per millorar en quan a insonorització, homologació i compliment de totes les normes per oferir un servei en millors condicions encara. La pista de gel estarà instal·lada fins al proper 7 de gener. D’altra banda, la Rambla de Sant Francesc ja està prenent la imatge que es podrà veure aquesta setmana durant la celebració de la Fira del Gall. Al voltant de la Fira no hi ha gaire novetats, i se’ns dubte una de les més destacades és l’aposta que s’ha fet enguany des de l’Associació de Criadors de la Raça de Gallines Penedesenca, juntament amb el Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament per facilitar l’accés al Gall Negre del Penedès per part dels clients que venen de fora i fins i tot d’aquells que s’acosten a la fira a darrera hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: