Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regidors del PSC a Sant Quintí renuncien a les retribucions per rebre les actes de Junta de Govern

Amb aquesta acció, que ells mateixos reconeixen que és més simbòlica que una altra cosa, volen que es reforci la secretaria municipal per acabar amb els retards en la tramesa a l’oposició dels acords de les reunions quinzenals de la Junta integrada per CiU i ERC, i de les reunions de preparació del Pla General.

<p align="left">Els regidors socialistes de Sant Quintí han ofert doncs a l&rsquo;alcalde Josep Poch la renúncia a les indemnitzacions que perceben per l&rsquo;exercici del seu c&agrave;rrec, per tal que el Govern municipal pugui contractar un refor&ccedil; administratiu a la secretaria de l&rsquo;Ajuntament.

&nbsp;

Amb aquesta col&middot;laboració, volen facilitar que les actes de la Junta de Govern quinzenal i de les comissions de preparació del nou planejament urbanístic, POUM, siguin preparades i trameses a temps als regidors de l&rsquo;oposició, tal i com est&agrave; legalment establert, i no amb un retard de quatre mesos com ha estat la t&ograve;nica al llarg dels m&eacute;s de tres anys transcorreguts del present mandat. &nbsp;

El PSC quintinenc ha decidit de fer aquest oferiment despr&eacute;s que la manca de mitjans hagi estat l&rsquo;argument esgrimit reiteradament per l&rsquo;alcalde com a justificació del retard en la tramesa de les actes de les reunions dels &ograve;rgans municipals on nom&eacute;s hi són presents els dos grups de govern.

&nbsp;

El portaveu del PSC, Ramon Creixell, comenta que son conscients que la seva aportació no soluciona el problema, per&ograve; volen fer un gest de bona voluntat. Esperen per&ograve; que l&rsquo;equip de govern trobi una solució per arranjar aquesta q&uuml;estió.

&nbsp;

Els regidors socialistes manifesten que volen donar per bona la hip&ograve;tesi que &eacute;s un problema de recursos administratius i no una decisió política el que dificulta que es rebi puntualment una informació que els regidors de l&rsquo;oposició consideren imprescindible per al correcte desenvolupament de la seva tasca de control democr&agrave;tic del govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: