Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP posa en marxa a Vilafranca la pre campanya, amb la voluntat d’impulsar la participació

Amb el lema de “Donem-li color”, la CUP ha posat en marxa una campanya que pretén promoure la participació de la ciutadania en la vida municipal, concretant-la també en treballar propostes relacionades amb polítiques socials, representant el color vermell; un nou model de desenvolupament urbanísitic, color blau; nous models d’educació cultural, color taronja; afavorir la integració de les persones, color lila; polítiques ecològiques, color verds; i polítiques per a la projecció exterior dels Països Catalans, color groc.

Com comentava en la presentació de la campanya el militant de la CUP, Emili Prado, la intenció és recollir les inquietuds de la ciutadania.

 

Per tal de recollir també aquestes propostes s’han preparat un seguit de punts de trobada, que tractaran de manera monogràfica diferents temes.

 

El primer d’aquests punts de trobada es farà el proper 13 de desembre, a les 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca, per tal de parlar sobre el cicle festiu i el teixit associatiu. El següent serà el 24 de gener, per parlar sobre Vilafranca i el Penedès: en defensa del territori. Finalment el 7 de febrer es farà la darrera sessió, per parlar d’un habitatge digne.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: