Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla destinarà els seus beneficis a la construcció de pous d’aigua al Camerun

Dimarts es presentava a la sala parroquial Mossèn Vinyeta de Vilafranca la campanya de l’ampolla del 2007, que organitza per 24è any consecutiu Joves Cristians de Vilafranca. Els diners que s’aconsegueixin de la venda de les ampolles buides de cava que els voluntaris de Joves Cristians recullin pels carrers de Vilafranca el proper 13 de gener, es destinaran al projecte que ha presentat l’associació Codescam per a construir pous d’aigua al Camerun.

En la presentació, la coordinadora de Cooperació pel Desenvolupament del Camerun, CODESCAM, Magda Millàs explicava que el projecte servirà per a la construcció d’entre 3 i 4 pous d’aigua en diversos punts de Camerun, tot destacant que cal tenir en compte que l’aigua és fonamental per el desenvolupament del país.

 

Per la seva banda, el president de Joves Cristians de Vilafranca, Enric Guitierrez, explicava que la campanya es farà el proper 13 de gener per la tarda, i que l’organització està oberta a la participació de tots aquells voluntaris que ho desitgin.

 

Els voluntaris es concentraran a partir de les 3 de la tarda al parc de Sant Julià, i des d’allà sortiran els diversos grups que passaran per tots els carrers i barris de Vilafranca recollint les ampolles de cava buides. L’any passat es van recollir més de 128.500 ampolles, que van aportar poc més de 9.900 euros que es van destinar a un centre educatiu polivalent a la població nicaragüenca de Somoto, promogut per l’ONG XXI Solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: