Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dia de Sant Esteve torna a ser intens al Molí d’en Rovira

El dia de Sant Esteve ha estat molt intens al barri del Molí d’en Rovira. Tant petits com grans van poder gaudir d’una jornada festiva amb regals i premis, a més de la visita del Patge Raimon.

El dia de Sant Esteve ja és tota una tradició al barri del Molí d’en Rovira. Fa molts anys que, des de l’Associació de Veïns s’organitza una activitat per fer cagar el Tió, un Tió molt llarg perquè pugui rebre els cops del major nombre de nens i nenes possible. Però, la característica principal d’aquesta activitat és que està oberta a tothom i, fins i tot els grans, poden fer cagar el Tió. De fet, en aquesta festa s’hi reuneixen moltes persones cada any. A banda de la cagada del Tió, també es feia el tradicional concurs de pessebres que organitza la mateixa associació. Són alguns dels membres de l’associació els que fan de jurat i, aquest any, s’han presentat 10 pessebres a concurs, 5 d’adults i 5 d’infants. Tots els participants van poder obtenir un premi gràcies als establiments col·laboradors. A més, també es sortejaven tres cistelles i es feia un vermut popular. Un altre dels plats forts va ser la visita del Patge Raimon. El Patge va aprofitar que hi havia força gent fent cagar el Tió per recollir les cartes dels nens i nenes. El Patge Raimon va tenir força feina ahir per recollir totes les cartes i en els propers dies seguirà visitant els barris de Vilafranca per acabar de recollir-les abans que vinguin ses majestats, els Reis Mags d’Orient. El Patge ja havia fet força feina just abans d’anar cap al Molí d’en Rovira. De fet va estar a la Plaça del Doctor Bonet, al barri de l’Espirall, per començar a recollir les demandes dels més menuts. Els nens i nenes més matiners van poder xerrar amb el patge per demanar-li els seus regals de reis i van rebre ja el primer dels obsequis, un bon grapat de caramels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: