Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquests dies de festa han posat de manifest que la Pista de gel és una iniciativa molt consolidada

Ja fa alguns dies que la pista de gel de Centre Vila està instal·lada tot just davant de la basílica de Santa Maria, i com passa cada any per aquestes dates en coincidir amb el període festiu dels escolars la pista s’omple encara més.

<p align="left">Aprofitant aquesta situació, la majoria dels joves usuaris consideren que la pista es enguany notablement m&eacute;s gran, un fet que es nota i s&rsquo;agraeix.

<p align="left">&nbsp;

La millora doncs sembla que &eacute;s notable, i per tant els usuaris que ja eren habituals els darrers anys tamb&eacute; l&rsquo;han notada. Entre els pares, tot i que alguns &eacute;s el primer cop que s&rsquo;hi acostaven, valoraven tamb&eacute; molt positivament la possibilitat de tenir aquesta oferta d&rsquo;oci al centre de la vila. &nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Recordem que la pista de gel est&agrave; instal&middot;lada fins el proper 7 de gener a la pla&ccedil;a Jaume I de Vilafranca, i que els botiguers de Centre Vila obsequien als seus compradors amb vals de 10 minuts gratu&iuml;ts. Per poder accedir per&ograve; de manera gratu&iuml;ta a la pista cal tenir 3 d&rsquo;aquests vals de 10 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: