Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa una campanya per promoure la vila com centre comercial

Ahir es presentava oficialment aquesta campanya, amb el lema de “Vilafranca la ciutat dels teus desitjos” i que a partir d’avui es podrà veure als mitjans audiovisuals i escrits de la nostra comarca, però també de les comarques que ens envolten.

La presentació es va fer a la seu del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, i el seu president, Joan Pareta, comentava que la voluntat és transmetre la imatge de Vilafranca com a vila de comerç, activa i amb serveis oberta als ciutadans i als visitants. Hi fer-ho no només a la vila, sinó a les comarques properes.

 

A banda d’un esport per les televisions i ràdios, es posaran també anuncis a la premsa escrita, i a partir del 18 de desembre, un cop acabi la fira del Gall, es col·locaran també banderins a les faroles de la vila. La campanya es desenvoluparà al llarg dels mesos de desembre i gener.

Des de l’Ajuntament estan satisfets del resultat de la campanya, que com dèiem pretén oferir la imatge d’una Vilafranca com a centre comercial. En aquest sentit, les diferents associacions de comerciant i botiguers de la vila, també es mostraven satisfets de la campanya que ara ha de començar

L’alcalde Marcel Esteve ha remarcat també que l’espot de televisió i tota la campanya en general, volen mostrar una Vilafranca amb comerç i serveis de qualitat. També destacava que el toc diferenciador de la campanya, i que la situa clarament també a la vila, és la presència de tres poms de dalt de Falcons, Xicots i Castellers de Vilafranca, que s’acompanyen amb la frase, “una vila per tocar el cel”

L’espot de televisió ha estat realitzat per la productora vilafranquina Punt TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: