Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 600.000€ per les obres de rehabilitació de l’AP-7 amb un ferm sonoreductor a Gelida

Més de 600.000€ per les obres de rehabilitació de l’AP-7 amb un ferm sonoreductor a Gelida

El Ministeri de Transports i Mobilitat licita per 604.337 euros les obres de rehabilitació de l’AP-7 amb un ferm sonoreductor, al seu pas per Gelida.

L’actuació s’executarà al llarg de 2 km, entre els km 175 i 177, i pretén millorar la capa de rodament, eliminant els defectes superficials i renovant-ne la regularitat i textura. Busca millorar el comportament acústic mitjançant un paviment sonoreductor que afavoreixi l’absorció i disminueixi les afeccions de soroll als veïns de l’entorn. En aquests treballs s’utilitzarà un betum millorat amb cautxú procedent de pneumàtics al final de la seva vida útil, per a una actuació més sostenible amb l’ús de materials reciclats.

Aquest projecte, que es licita per licita per 604.337 euros, es finançarà amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que contempla la inversió de 302 milions d’euros (IVA no inclòs) dels fons NextGenerationEU per dur a terme actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i accions contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: