Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves poetes asturians i catalans recitaran la seva poesia, aquesta nit al Museu de Vilafranca

El cicle Veus paral·leles organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i la Conseyería de Cultura d’Astúries, amb col·laboració del Museu de Vilafranca i la Llibreria Odissea, celebra una de les cinc sessions a Vilafranca.

Veus paral·leles està dedicat enguany als poetes asturians i ha reunit 8 poetes de les dues llengües, fills de les veus del romànic i de la revolta.

En el recital d’ aquesta nit al Museu, 3 poetes asturians i 4 de catalans, de quatre generacions diferents, diran la seva poesia. I a partir d’un guió, una actriu enllaçarà les quatre obres poètiques i recitarà en asturià els poemes que el mateix poeta ha recitat en català.

Els poetes que venen a Vilafranca són Ponç Pons, Xuan Bello, Núria Martínez Vernis, Vanessa Gutiérrez , Berta Piñón, Àngels Gregori i Jordi Cornudella. El guió i posada en escena són d’Albert Mestres i Sofia Fonseca i l’actriu que els acompanya és Mireia Chalamanch.

Veus paral·leles/Voces paraleles tindrà lloc aquesta nit, a les 9, a la sala de premses del Museu de Vilafranca.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: