Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds descarreguen quatre castells de gamma extra a la diada de Tots Sants

<p align="left">Els Castellers de Vilafranca descarreguen quatre castells de gamma extra a la diada de Tots Sants. Els verds han posat d&rsquo;aquesta manera un punt i final brillant a la temporada.

<p align="left">La diada de Tots Sants passar&agrave; a la hist&ograve;ria perqu&egrave; els Castellers de Vilafranca van descarregar quatre castells de m&agrave;xima dificultat en una mateixa actuació. La Pla&ccedil;a de la Vila es va anar omplint a mesura que passava el temps per poder gaudir de tot un recital de bons castells per part de la colla. Els aficionats, per&ograve;, tamb&eacute; van poder veure com els Capgrossos de Mataró tornaven a descarregar el 3 de 9 despr&eacute;s de la mort d&rsquo;una castellera que va caure a la diada de les Santes. Els Capgrossos i els verds estaven acompanyats a la pla&ccedil;a pels Castellers de Sants. Els Castellers de Vilafranca van comen&ccedil;ar amb el quatre de nou amb l&rsquo;agulla, un castell que fins i tot sembla f&agrave;cil fet pels verds i que va resultar impecable. La segona ronda la van afrontar amb el cinc de nou amb folre, el tercer de l&rsquo;any. El bon desenvolupament que va permetre carregar i descarregar la construcció sense problemes va donar encara m&eacute;s for&ccedil;a per encarar la tercera ronda. El castell triat per a aquesta era la torre de nou amb folre i manilles, que demostrar ja de forma definitiva que els verds estaven absolutament llan&ccedil;ats en la seva diada. El pilar de vuit amb folre i manilles va ser carregat i descarregat amb la destresa que caracteritza els Castellers de Vilafranca en aquesta construcció.

<p align="left">Els Capgrossos de Mataró van tenir un dia important ahir a Vilafranca, despr&eacute;s d&rsquo;iniciar actuació amb la torre de vuit amb folre, van donar la sorpresa afrontant el tres de nou amb folre a la segona ronda, un castell que no feien des de les Santes. El temps que van tardar els Capgrossos entre carregar i descarregar el castell va estar marcat pel silenci i l&rsquo;emoció que hi havia a la Pla&ccedil;a. I que, despr&eacute;s, va esclatar en euf&ograve;ria i en record, no nom&eacute;s per la colla, sinó per tothom qui estava a la pla&ccedil;a. Els Capgrossos van acabar amb el quatre de vuit i dos pilars de cinc. Per la seva part, els Castellers de Sants, tamb&eacute; s&rsquo;enduran un bon record de la diada vilafranquina despr&eacute;s de descarregar la torre de vuit amb folre, el tres de vuit, el 4 de vuit i un vano de cinc. Una diada complerta i espectacular que els Castellers de Vilafranca van comen&ccedil;ar a celebrar en acabar l&rsquo;actuació a la mateixa pla&ccedil;a de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: