Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Vilafranca presenta els resultats del segon bloc del projecte

El col·lectiu Vilafranca presenta els resultats de les jornades sobre urbanisme, mobilitat i equipaments. Aquest és el segon bloc del document que el col·lectiu prepara sobre les qüestions que afecten a la vida quotidiana a Vilafranca.

El col·lectiu Vilafranca ja ha tancat el segon dels blocs que han de formar part d’un document final sobre l’estat de la vila en matèria d’urbanisme, equipaments, participació i ciutadania, entre altres temes. Aquest bloc segon es titula “Vilafranca, ciutat i entorn” i conté temes de mobilitat, urbanisme i equipaments. El col·lectiu ha treballat un document de treball a partir de diverses jornades relacionades amb aquestes qüestions en què han participat experts i tècnics, a més de les propostes que han fet arribar diversos ciutadans. El document parla sobretot d’un creixement sostenible, dels problemes de mobilitat de vehicles i vianants i de la necessitat de fer que els equipaments i les infraestructures creixin a un ritme proporcional al creixement dels barris. La sessió per donar a conèixer aquest document tenia lloc ahir a l’Escorxador i és la segona, després d’haver presentat el document del primer bloc, dedicat a l’educació, la ciutadania i la participació. Des del col·lectiu valoren de forma positiva el que va sorgir llavors i esperen poder continuar amb aquesta tasca amb la resta de blocs a treballar. Segons està previst, el 9 de febrer el col·lectiu ha d’haver finalitzat el document complert sobre l’estat de l’actual Vilafranca per tal de fer-lo arribar a les forces polítiques i que aquestes el tinguin en compte de cara a les eleccions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: