Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP demana la col·laboració ciutadana per aconseguir la gratuïtat del peatge de Martorell

Ahir es va iniciar formalment el període de negociacions i de discussió d’esmenes dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2007 abans de la seva votació al Congrés dels Diputats. Durant dos mesos, el Govern de l’Estat intentarà aconseguir el màxim de suport per a la seva proposta de Pressupostos i negociarà aquest suport amb les diferents forces polítiques susceptibles de recolzar el Govern.

Per aquest motiu, des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es vol impulsar una massiva recollida de signatures entre la ciutadania de la comarca per demanar als partits polítics catalans que durant aquesta segona fase de la negociació dels Pressupostos facin valer el seu pes específic per aconseguir una nova partida que millori el fons de rescat de les autopistes per tal de fer gratuït el peatge de Martorell per al Penedès.

Un cop recollides les signatures (el termini finalitzarà el cap de setmana del 19 de novembre), es faran arribar al titular del Ministeri d’Economia, Pedro Solbes; al Govern de la Generalitat, als negociadors dels partits polítics catalans a Madrid i a altres grups que hi vulguin col·laborar.

La campanya compta amb el suport dels ajuntaments de l’Alt Penedès i de les associacions que formen part del Consell Ecosocial de l’Alt Penedès, però per tenir un major ressò es demana a totes les entitats i associacions de l’Alt Penedès que vulguin adherir-se a la campanya o col·laborar en la recollida de signatures que es posin en contacte ràpidament amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Vilafranca o el Servei de Premsa del Consell Comarcal per concretar la col·laboració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: