Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebra l’ Arrencaceps amb la novetat de la participació femenina

Per quart any, l’Associació Juvenil Rivo Birlarum, juntament amb Gimmant i els Amics de les Interferències, organitzen el tradicional concurs de força basat en les feines del camp. Dins el marc de la Festa del Most de Sant Pere de Riudebitlles, dissabte a partir de dos quarts de 5 de la tarda, es durà a terme aquesta competició que reinventa els tradicionals jocs de força.

Tot i que cada any el concurs ha estat obert tant a homes com a dones, aquesta vegada l’organització ha decidit reforçar la inclusió d’una competició exclusivament femenina per fomentar-ne la seva participació. Així s’ha assegurat la participació de noies, adaptant les proves a la categoria, i creant un premi d’igual característiques que el de la categoria masculina.

Les proves d’aquest quarta edició seran, entre altres, el llançament de ceps, el transport de portadores, la càrrega de remolc, giravoltar la roda, el transport de bales de palla o l’estirada de tractor.

Precisament l’ any passat, l’ estirada del tractor, una de les proves més emblemàtiques, no es va poder fer i enguany s’introdueixen canvis com ha explicat el president de Rivo Biralrum, Jordi Romeu.

Aquest any, també prendrà part de l’Arrencaceps el guanyador de les dues últimes edicions, el riudebitllenc Francesc Aixalà, que haurà de defensar el títol.

Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb l’associació a través de la pàgina web del concurs www.arrencaceps.cat o bé trucar al 600 71 73 40, tot i que les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: