Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero diu que CiU posa pals a les rodes a la possibilitat de nous aparcaments

El portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, ha sortit al pas de les darreres declaracions del convergent, Pere Regull, en relació als aparcaments i a la proposta que es plantejarà demà en el Ple de l’ajuntament sobre aquest tema.

Romero ha recordat que CiU va votar a favor, ara fa 10 anys, de la concessió de l’aparcament de Cal Rondina i de la Plaça del Penedès, a l’empresa SABA, per 50 anys. Aquell acord comporta que si es vol rescatar ara els dos aparcaments cal aportar una quantitat de diners de compensació pels 40 anys que resten de concessió que estan calculats en uns 5 milions d’euros per l’aparcament de la Plaça del Penedès i uns 3 milions per Cal Rondina. El portaveu de l’equip de govern recorda que es va encarregar un estudi per tal de determinar les necessitats i la viabilitat de nous aparcaments. Un estudi que es va facilitar als grups municipals i que indica que el plantejament que genera menys despeses per l’Ajuntament és la gestió única de l’aparcament. Per aquest motiu des de l’equip de govern es planteja rescatar la concessió actual i convocar un concurs públic per la construcció de nous aparcaments i la seva gestió al que si pot presentar qualsevol empresa. Des de l’equip de govern consideren que CiU està aplicant una política de pals a les rodes en aquesta qüestió. Romero considera que CiU ha perdut la centralitat política i s’ha alineat amb posicions més radicals com les de la CUP, que diuen clarament que no volen més aparcament soterrat al centre de Vilafranca. En relació a la Candidatura d’Unitat Popular Romero ha qualificat de legítima , políticament , la recollida de signatures que està fent, però ha destacat que legalment no té consistència perquè per autentificar les signatures haurien d’anar acompanyades de la fotocòpia del DNI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: