Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda ha obert portes la Farmàcia Planas en la seva nova ubicació, al barri de la Girada

Eren les cinc en punt de la tarda quan obria les seves portes la nova farmàcia Planas, ubicada des d’avui a la rambla de la Girada. Ja a primera hora hi havia algunes persones esperant poder entrar a la farmàcia, i com explicava el farmacèutic Josep Planas fins i tot en els dies previs han hagut de controlar gent que ja volia entrar a la farmàcia.

Planas recordava que el procés ha estat llarg, ja que es va iniciar a finals de l’any passat, però que s’han hagut d’anar cobrint les diferents etapes per complir el que tothom buscava, poder oferir un servei de farmàcia en aquest nou barri de Vilafranca.

 

Com dèiem ja hi havia gent a primera hora esperant per poder entrar a la farmàcia, i els primers usuaris es mostraven satisfets d’aquest nou equipament pel barri, que ja feia prop de dos anys que reclamaven.

El trasllat ha estat feixuc, ja que s’han hagut de traslladar unes 22.000 capsetes amb els medicaments i tot el material de la Farmàcia, a banda de condicionar el nou espai, que permetrà també poder oferir un millor servei als usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: