Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta de la Festa Major ha fet més de 45 mil euros, uns 3.000 euros més que l’ any passat

Com ja us havíem avançat, el primer dia de capta es va saldar amb 27 mil euros, mentre que en el segon dia es van recollir 17.555 euros. En total, la capta de la Festa Major de Vilafranca ha aconseguit 45.151 euros, uns 3.000 euros més que l’ any passat i es converteix en una de les que obté més ingressos.

La jornada més prolífica ha estat la del primer matí, amb uns ingressos de poc més de 16.000 euros, aconseguits als barris de Sant Julià, part de les Clotes i el Centre que són els que més bé han respost. La primera tarda, que va recórrer el Poble Nou, també va donar bon fruit amb 11.532 euros i en tercer lloc, se situa la recaptació dels barris de l’ Espirall i part de les Clotes amb un pot de 9.171 euros. En darrer terme, queden els barris de la Girada i el Molí d’en Rovira amb 8.384 euros.

Després de dos dies intensos de capta, els administradors se senten molt satisfets, tant per la recaptació com per la bona acceptació que ha tingut el programa, l’ estampa i el DVD. David Vizcaíno Tot i que inicialment creien que feien una aposta arriscada amb les samarretes de Kukuxumusu, s’han convertit en el producte estrella de la mercadotècnia festamajorenca.

A aquestes alçades, pràcticament han exhaurit les quatre mil samarretes que han encarregat, una suma que dobla la d’ anys precedents. Aquest pròleg de festa tant exitós anima els administradors a encetar amb molts ànims la Festa Major, com reconeix el David Vizcaíno.

 

El programa de Festa Major 2006, les samarretes i la resta d’elements de mercadotècnia de la més típica es podran trobar a la parada dels administradors, cada tarda a la plaça de la Vila, fins dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: