Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de veïns del Poble Nou ha lliurat un taló de 3.130 euros a la Fundació Atrofia Muscular

Un dels actes més destacats de la festa del barri del Poble Nou d’aquest any va ser la subhasta d’obres d’artistes Vilafranquins que es va fer al Parc Tívoli, conduïda pel periodista Ricard Rafecas.

Dijous al vespre els membres de l’associació de veïns i una representació dels artistes que van participar a la subhasta van lliurar el taló dels diners recaptats al president de la Fundació Atrofia Muscular, el vilafranquí Manel Martí. La Fundació es dedica a la recaptació de fons per finançar projectes de recerca mèdica per la millora de la malaltia. Martí es va mostrar molt agraït amb l’associació de veïns del Poble Nou, perquè és la primera entitat que ha organitzat una recaptació de fons a benefici de la fundació. Es tracta d’una entitat d’abast estatal de creació recent, i que es va constituir a Vilafranca. La malaltia és hereditària i la pateixen poques persones arreu de l’estat, per aquest motiu hi ha poca investigació. Per part de l’associació de veïns, Fina Milà, destaca que en els dos anys que es fa la subhasta s’ha buscat beneficiar projectes que tinguin alguna relació amb el barri. En el transcurs de l’acte de lliurament del taló de 3.130 euros el president de la Fundació, Manel Martí, va explicar que gràcies als diners que recull l’entitat es pot finançar el post-doctorat d’una doctora de l’hospital de Sant Pau de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: