Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del barri de la Girada incorpora nous espais

Aquest cap de setmana el barri de La Girada celebra la seva festa anual. Tot i mantenir el programa d’actes habitual, s’han incorporat algunes modificacions i s’utilitzarà el tram de Rambla de la Girada, entre Lluís Companys i Rambla de la Generalitat, per a la celebració dels balls, mentre que les atraccions de fira se situaran en la intersecció de les dues rambles.

Els actes comencen divendres, a dos quarts de 9 del vespre, amb una mostra de dansa oriental a càrrec del grup Farasha i una d’aeròbic, amb el club d’aeròbic d’Olèrdola. A continuació, tindrà lloc el sopar de veïns i Armand Beneyto amenitzarà la vetllada amb música.

A les 11 de la nit, tindrà lloc un espectacle pirotècnic amb el grup Els Tres Mosqueters i després continuarà la música i el ball. Per acabar, a la una de la nit hi haurà un concert del grup de flamenc-fusió, Denominación de origen..

Dissabte es començarà amb el 3×3 de bàsquet al carrer, que enguany tindrà activitat tant al matí com a la tarda. A les 2 del migdia, començarà el concert vermut amb el grup de saxos Slap-sax i un pica-pica vermut ofert per l’associació de veïns, al davant del local.

A les sis hi haurà una actuació del grup d’animació infantil Yakumba amb l’espectacle Trastus, que inclourà xocolatada i coca. La nit de dissabte es clourà amb el ball de barri amb l’orquestra Sundra.

El diumenge al matí, com cada any té lloc l’activitat del club de petanca La Girada. Enguany pren un caire especial perquè s’inaugurarà la caseta que l’Ajuntament ha construït a la banda de ponent de la Rambla de la Generalitat per a l’ús dels aficionats a aquesta activitat.

El campionat començarà a les 9 del matí; a les 10 hi haurà una botifarrada oberta a tothom i a la una s’inaugurarà oficialment la instal·lació. A continuació hi haurà un concert vermut amb el grup de grallers Els Vinardells.

Per acabar la festa de la Girada, a les 7 de la tarda de diumenge, hi haurà la cantada d’havaneres amb el grup Xaloc, davant del local de l’ associació de veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: