Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Taller de Suport als Petits Municipis ha intervingut al Pla, Sant Quintí de Mediona i Font-rubí

Durant els mesos de març, abril, maig i juny, els alumnes del taller ocupacional de “Suport als petits municipis de l’Alt Penedès” han fet diferents intervencions en aquests tres municipis.

A Sant Quintí de Mediona, els alumnes de les especialitats de rehabilitació i pintura han arreglat i pintat l’espai reservat a Arxiu municipal, l’escola pública de primària Antoni Grau Minguell, una paret de l’edifici de l’Ajuntament, els nínxols del cementiri municipal i han pintat els fanals de la plaça dels Avis i de la plaça del Sol.

Al Pla, els alumnes del taller, conjuntament amb 3 paletes del Pla d’Ocupació del Consell Comarcal, han arreglat la plaça i han rehabilitat i pintat la façana de l’església.

Durant els mesos de maig i juny, els alumnes de l’especialitat de treballs forestals van netejar, desbrossar i podar 19.885 m2 de bosc i sotabosc a la Font de la Mina i a l’Avellà, al municipi de Font-rubí.

El taller ocupacional de Suport als Petits Municipis de l’Alt Penedès té com a objectiu realitzar obres i serveis d’utilitat pública i d’interès social, complementant els recursos dels ajuntaments en benefici de la ciutadania. El taller consta de 3 especialitats: pintura, rehabilitació i treballs forestals i a cada especialitat hi participen 8 alumnes i 1 monitor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: