Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà ha signat un conveni amb la Caixa per crear una brigada de desbrossament

L’ajut s’emmarca dins la convocatòria de Fundació “la Caixa” adreçada a projectes d’inserció laboral de persones afectades amb discapacitats psíquiques, físiques, sensorials o mentals. Segons el conveni, l’obra Social de l’entitat bancària aportarà al projecte 60.000€.

La Fundació Mas Albornà va presentar a aquesta convocatòria un projecte de creació d’una brigada de serveis especialitzada en tasques de desbrossament, que estarà formada per tres persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental més un monitor que realitzarà tasques de formació i supervisió. Es preveu que la brigada presti serveis a diversos municipis de la comarca.

La Fundació Mas Albornà ja té experiència en la prestació de serveis a Ajuntaments, treballant actualment per a 13 municipis de la comarca desenvolupant tasques de jardineria, neteja viària, manteniment de mobiliari urbà i serveis ambientals. La creació de noves brigades de serveis contribuirà a consolidar a l’ Alt Penedès el treball de les persones amb discapacitat, alhora que facilita la integració social d’aquest col·lectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: