Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els gegants de Vilafranca preparen la 25ena edició de la recuperació de la diada de Corpus

Enguany s’acompleixen 25 anys de la recuperació de la diada de corpus per part de la colla dels gegants de Vilafranca. La colla va presentar ahir al Casal de la Festa Major els actes que ha previst per aquests propers dies per celebrar aquesta data. El primer es va fer ja aquest passat cap de setmana, i va consistir en uns tallers que es van fer dissabte a la plaça Constitució on els més petits podien fer figures dels gegants.

La següent de les activitats serà el dissabte 10 de juny, en que es faran una taula rodona al voltant de la festa de corpus i els gegants, i s’inaugurarà també una exposició sobre la diada i aquests 25 anys de recuperació de la diada de Corpus a la vila. El dissabte els actes finalitzaran a les 11 de la nit amb un ball de gralles a la plaça de Sant Joan.

El dimecres 14 de juny es farà la tradicional cercavila dels gegants, que s’iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de la vila. El divendres dia 16 hi haurà un altra dels actes importants d’aquesta commemoració, que serà la recuperació de la cercavila històrica de Corpus, una activitat que es podria fer a les 6 de la tarda o a les 9 del vespre.

 

Abans d’aquesta cercavila històrica, la biblioteca Torras i Bages acollirà una sessió de l’hora del conte centrada en la figura dels gegants, a 2/4 de 6 de la tarda.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: