Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV comença l’onzena temporada del "Va de castells"

El dimarts vinent Vilafranca TV comença l’onzena temporada consecutiva del programa “Va de castells”, que es distribuirà per satèl·lit a tot Catalunya, a través de la Xarxa de Televisions Locals .

“Va de castells” és un programa d’informació castellera produït per Vilafranca TV. Cada edició, de 25 minuts de durada, consta d’un resum de les principals actuacions castelleres de la setmana, un reportatge sobre història o tècnica castellera, seccions d’entrevistes i d’actualitat, el termòmetre casteller i l’agenda. També hi haurà alguns programes monogràfics, com l’especial d’inici de la temporada, el de la diada de Sant Fèlix, el Concurs de Castells de Tarragona i el resum final, que clourà la sèrie de programes, el 12 de desembre. “Va de castells” es podrà veure per Vilafranca TV cada dimarts a dos quarts de 4 de la tarda, amb repetició a dos quarts de 12 de la nit i cada 4 hores fins l’endemà a dos quarts de 12 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: