Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han iniciat les preinscripcions per el Casal d’Estiu de l’Ajuntament, que ofereix 300 places

L’oficina d’atenció ciutadana de l’ajuntament de Vilafranca acull des d’avui i fins el 22 de maig les pre inscripcions per el Casal d’Estiu que des de fa 26 anys organitza l’Ajuntament de Vilafranca per als infants i joves de la vila d’entre 3 i 13 anys.

Enguany des de l’Ajuntament s’ha fet un intent per evitar al màxim les cues a l’hora de fer les inscripcions, i principalment s’ha suprimit l’accés per ordre d’inscripció i el tràmit es pot fer també per internet des de la pàgina web de l’ajuntament. En cas que hi hagi més demanda que places. El dia 26 de maig es penjarà la llista d’admesos.

El Casal d’Estiu funcionarà de les 9 del matí a les 2 del migdia, en un horari que és similar a l’intensiu que fan les escoles. A banda, al matí obrirà un quart d’hora abans per tal de facilitar que els pares i mares que treballen puguin deixar els infants abans.

En aquesta edició s’utilitzarà per primer cop les instal·lacions del Milà i Fontanals, que acollirà el grup dels grans, de 9 a 13 anys. A banda hi haurà un grup de petits al Pau Boada, un altra al Baltà Elias; i un grup de mitjans també al Baltà. Com a novetat aquest any es pot fer també el pagament a través dels caixers de Caixa Penedès.

 

El centre d’interès del Casal d’aquest any serà la interculturalitat, i amb el lema “Parlem de tu i et parlaré de mi”.

 

 

El Casal d’estiu de l’Ajuntament de Vilafranca obrirà les seves portes el dia 3 de juliol i fins el 28. A banda de la inscripció per a tot el mes, es pot fer també per quinzenes.  

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: