Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cubana porta aquest mes el seu espectacle "Mama quiero ser famoso", al Casal de Vilafranca

El món dels famosos que surten o volen sortir per la petita pantalla i els esforços per tenir l’oportunitat de ser famós, centren l’argument de “Mama quiero ser famoso”, el darrer espectacle de la Cubana, que es podrà veure al Casal els dies 28 i 29 de maig. Aquest matí el director de la Cubana, Jordi Milán, amb el gerent del Casal, Salvador Casals, han presentat aquestes representacions.

Es tracta d’un espectacle de 2 hores de durada, i que pretén en paraules de Jordi Milán fer broma sobre el ser famós.

 

Aquest espectacle fa 3 anys que s’està representat arreu de l’estat, i segueix la tònica dels muntatges de la Cubana, amb humor i participació del públic, tot i que aquest no és l’espectacle que demana més la participació de la gent.

 

Les representacions es faran el diumenge 28 de maig, ales 8 de la tarda, i el dilluns 29 a 2/4 de 10 del vespre. El preu de les entrades és de 23 € per el públic en general i de 20 per els socis del Casal.

 

La compra anticipada de les entrades es farà els dies 11 i 12 de maig a la tarda per els socis; mentre que el públic en general es vendran els dies 13, 14, 18, 19, 20, 21, 25, 26 i 27 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: