Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Real Madrid convidat d’honor en la trobada de penyes Madridistes de Catalunya

El sopar organitzat per la Peña Madridista “País del Cava” i celebrat a Sant Sadurní va adquirir un caire especial, en tractar-se de la nit prèvia a l’esperat partit Madrid-Barça

Fernando Martín, president del Real Madrid, acompanyats d’altres membres de la directiva dels què en van destacar vicepresident Emilio butragueño arribaven ahir al vespre a la capital del cava. Després de fer una visita a l’Ajuntmaent van ser rebuts a les caves codorni pels falcons de Sant Sadurní i també per les penyes madridistes de la federació catalana.

Els amfitrions de la nit van ser però la penya Madridista “País del Cava “ de Sant Sadurní d’Anoia, una entitat que existeix des de fa 10 anys i , per això, han volgut celebrar-ho amb un gran esdeveniment. La idea de proposar Sant Sadurní com a lloc de la trobada de penyes per l’aniversari de la penya del País del Cava va sorgir fa dos anys. Des de llavors han estat treballant per donar-se a conèixer entre la resta de penyes.

El president del Madrid va adreçar-se als mitjans de comunicació abans d’iniciar-se el sopar, afirmant la seva visió positiva del resultat d’avui a la nit però sobretot amb la idea d’un projecte de futur per a la propera temporada.

Seguidament va adreçar unes paraules al prop de 500 persones agrupades en el sopar. Unes paraules encaminades a apostar per la confiança per tal de millorar la situació del club i formar un equip fort, i situar-se coma líder en les competicions. Per aconseguir aquestes fites va marcar uns objectius clars.

En el torn de parlaments també van intervenir-hi el president de la penya sadurninencs José María Ramos i l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia Joan Amat, agraint també la visita de la resta de penyes a Sant Sadurní. Finalment i abans d’iniciar-se el sopar el president va fer entrega a la penya sadurninenca una placa commemorativa dels seus deu anys d’existència.

La trobada de penyes madridistes de Catalunya se celebra sempre coincidint amb la vigília visita de l’equip blanc al camp del Barça, que s’ha de jugar avui dissabte a les deu del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: