Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 140 alumnes participen en la trobada Intercomarcal d’Escoles Municipals de Música

<p class="MsoNormal">Aquesta trobada que a partir d&rsquo;ara es realitzar&agrave; cada dos anys, permet als alumnes d&rsquo;aquestes escoles participar en una gran formació musical i compartir experi&egrave;ncies.

Les escoles de Música de les comarques de l&rsquo;Anoia, el Garraf, l&rsquo;alt Pened&egrave;s, el Baix Llobregat i el barcelon&egrave;s, agrupades a l&rsquo;associació catalana d&rsquo;escoles de música, van participar ahir en la trobada intercomarcal. Prop de 140 alumnes d&rsquo;edats compreses entre els 9 i els 17 anys van treballar de manera conjunt per oferir un concert estructurat en dues parts i on aquests alumnes es van dividir en dues formacions.

&nbsp;L&rsquo;inici del concert va anar a c&agrave;rrec de la meitat dels alumnes que van crear una formació de música tradicional. La direcció musical va anar a c&agrave;rrec d&rsquo;Eduard Sobrado i la direcció de les danses a c&agrave;rrec d&rsquo;Anna Romaní.

La segona part va ser musicada per una orquestra simf&ograve;nica amb la direcció de Manel Ribera i gr&agrave;cies a la qual es van poder sentir obres de Bizet, Tchaikowsky, o Jhon Williams.

&nbsp;Les escoles participants han estat. L&rsquo;escola múnicipal de música Can posnic de Barcelona , Casa dels nens de Barcelona, Escola municipal de música de capellades, Escola M. Pongiluppi del papiol, Lescola de Música d&rsquo;esparreguera, l&rsquo;escola municipal maria dolors calvet de Vilafranca i l&rsquo;escola d&rsquo;Olesa de Bonesballs. Miquel Duran, de l&rsquo;escola d&rsquo;esparreguera, explicava com avaluava ell l&rsquo;experi&egrave;ncia.

&nbsp;&nbsp;

És la primera vegada que Vilafranca acull aquesta trobada, que ahir es va desenvolupar a dos punts del territori catal&agrave;. La resta d&rsquo;escoles adherides a l&rsquo;associació va fer un concert de tem&agrave;tica similar a Santa perp&egrave;tua de la Mogoda. Cal dir que prop de 70 es coles estan adherides a l&rsquo;associació catalana d&rsquo;escoles de música, amb un xifra aproximada de&nbsp; 15.000 alumnes &nbsp;

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: