Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla dels Geganters de Vilafranca ha presentat els actes del dia del geganter

Els actes del dia del geganter es desenvoluparan el proper cap de setmana, entre els dies 1 i 2 d’abril. A l’igual que ja van fer l’any passat, la colla vilafranquina ha convidat per aquesta edició ha una colla centenària. L’any passat va ser la primera edició en que es va fer aquesta col·laboració, i enguany ho han continuat amb la colla dels geganters de Vilanova, que portaran els gegants grossos d’aquesta població. Així ho comentava el cap de colla dels gegenters vilafranquins, Raimon Mascaró.

Els actes s’iniciaran el dia 1 d’abril, amb el lliurament de premis del concurs de fotografia organitzat amb motiu del 25à aniversari de la festa de Corpus. Un concurs en que han participat 35 obres.

 

El diumenge, dia 2 d’abril, tindran lloc els actes centrals del dia del geganter, amb la plantada dels gegants a la plaça de la vila, a partir de les 10 del matí. A les 12 del migdia s’iniciarà la cercavila pels carrers del centre de la vila, que finalitzarà amb una ballada conjunta a la plaça de la vila.

 

Com a acte previ, aquest mateix cap de setmana es donaran a conèixer els noms dels guanyadors del concurs fotogràfic. Dissabte, a les 6 de la tarda a l’Escorxador es farà públic el veredicte del jurat.

Per últim dir que el cartell que anuncia enguany el dia del graller és obra de Marta Rodríguez, que mostra la il·lusió dels infants per ser tant alts com els gegants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: