Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La veïna d’Igualada, Maria Alemany, ha estat la guanyadora de la darrera Panera de la Fura

Ja ha sortit la propietària de la butlleta amb el 272.015, el segon número guanyador de la panera, desprès que el primer va haver de ser anul·lat passat el període d’exposició pública que

La Maria Alemany Monné, que viu a Igualada, ha estat la guanyadora d’aquest premi amb 949 regals valorats en més de 72.100 euros.

El número premiat va ser distribuït per l’empresa Tot Transport Anoia de la Torre de Claramunt on la Maria treballa amb els seus sogres. Ells van guardar els números quan es van assabentar que encara no havia sortit el guanyador, i van avisar a tots aquells a qui els havien repartit.

La Maria no va pensar que li tocaria fins que la Fura va trucar i els va avisar que l’empresa havia repartit el premi. Primer van contactar amb els seus clients i al veure que no sortia el premiat, la Maria va trucar a casa seva per comprovar amb sorpresa que li havia tocat a ella.De moment la Maria podrà disfrutar d’un ampli ventall de regals valorats en 72.000 eurus, que representa un increment del 60 per cent respecte a la primera panera, la d’ara fa 20 anys. D’aquesta manera es posa punt i final a la que està considerada la panera més gran de l’Estat Espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: