Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca de Sant Sadurní farà un taller de carnestoltes infantil

El proper dilluns s`obren les inscripcions per aquesta activitat de maquillatge infantil anomenat "Pintacares", que anirà a càrrec de Cecilia Vaccari. El taller està adreçat a nens i nenes a partir dels 4 anys i es farà el divendres, 24 de febrer a les 6 de la tarda. El taller és gratuït i les places [...]

El proper dilluns s`obren les inscripcions per aquesta activitat de maquillatge infantil anomenat "Pintacares", que anirà a càrrec de Cecilia Vaccari. El taller està adreçat a nens i nenes a partir dels 4 anys i es farà el divendres, 24 de febrer a les 6 de la tarda. El taller és gratuït i les places són molt limitades. L`organització corre a càrrec de l`Ajuntament de Sant Sadurní i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: