Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte IGUALEM presenta els resultats de l’estudi sobre les polítiques de recursos humans de le

Segons l’anàlisi realitzada, la subrepresentació de les dones en determinats llocs de treball és produeix més per tradició i prejudicis que per raons objectives.

Al llarg dels mesos de febrer i març es desenvoluparan a cadascuna de les ciutats de l’Eix Diagonal, sessions de treball amb empresaris i empresàries dels quatre territoris per a presentar l’informe, debatre les seves conclusions i recollir aportacions dels participants. A Vilafranca es preveu que aquesta sessió de treball es porti a terme la segona quinzena de febrer. L’estudi ha estat elaborat per la consultora D’Aleph i s’ha centrat en analitzar les pràctiques de contractació de recursos humans de les empreses de l’Eix Diagonal, des de la perspectiva de gènere, fonamentalment en aquells àmbits ocupacionals masculinitzats. En aquesta línia, l’informe presenta els motius pels quals es contracten homes de forma gairebé exclusiva en ocupacions que, perfectament poden ser realitzades per dones i també els arguments que fonamenten aquestes pràctiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: