Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup de Dol de Sant Sadurní ha iniciat aquest mes de febrer la seva activitat

Aquest mes de febrer s’ha posat a treballar a Sant Sadurní el nou servei de l’Ajuntament que porta per nom Grup de Dol i que està destinat a la teràpia de prevenció per

La primera reunió es va fer el dia 7 de febrer i la segona serà el 21, ja que el funcionament del grup es a base de trobades quinzenals d’una durada d’una hora. Les persones interessades en rebre més informació i/o formar part del grup poden demanar més informació al Departament de Benestar Social, Sanitat, Consum i Igualtat de Gènere, responsable del servei, carrer de l’Hospital 11, de 9 del matí a 1 de la tarda i de 4 a 7 de la tarda, al telèfon 93 891 30 29.

El Grup de Dol no és un grup d’autoajuda, perquè a diferència d’aquests, el Grup de Dol està conduït per professionals de la salut. Concretament, aquest servei, que és pioner a la comarca, està gestionat per la metgessa del PADES, Margarita Delmás, la psicòloga clínica especialista en dinàmica de grup, Carmen Expósito i la treballadora social del PADES, Isabel Márquez. Per formar part d’un grup de dol és necessària una entrevista a través de la qual les professionals determinen si s’està preparat per entrar en un grup i quin és el que més li convé. Les reunions són quinzenals i tenen una durada d’una hora. La confidencialitat de les persones que integren els grups és estricta. La durada dels grups serà d’un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: