Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup de Dol de Sant Sadurní ha iniciat aquest mes de febrer la seva activitat

Aquest mes de febrer s’ha posat a treballar a Sant Sadurní el nou servei de l’Ajuntament que porta per nom Grup de Dol i que està destinat a la teràpia de prevenció per

La primera reunió es va fer el dia 7 de febrer i la segona serà el 21, ja que el funcionament del grup es a base de trobades quinzenals d’una durada d’una hora. Les persones interessades en rebre més informació i/o formar part del grup poden demanar més informació al Departament de Benestar Social, Sanitat, Consum i Igualtat de Gènere, responsable del servei, carrer de l’Hospital 11, de 9 del matí a 1 de la tarda i de 4 a 7 de la tarda, al telèfon 93 891 30 29.

El Grup de Dol no és un grup d’autoajuda, perquè a diferència d’aquests, el Grup de Dol està conduït per professionals de la salut. Concretament, aquest servei, que és pioner a la comarca, està gestionat per la metgessa del PADES, Margarita Delmás, la psicòloga clínica especialista en dinàmica de grup, Carmen Expósito i la treballadora social del PADES, Isabel Márquez. Per formar part d’un grup de dol és necessària una entrevista a través de la qual les professionals determinen si s’està preparat per entrar en un grup i quin és el que més li convé. Les reunions són quinzenals i tenen una durada d’una hora. La confidencialitat de les persones que integren els grups és estricta. La durada dels grups serà d’un any.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: