Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cava "Elisabet Raventós" de Raventós i Blanc ha resultat guanyador, per segon any consecutiu, en

El concurs, que té per objecte atorgar el premi als millors vins espanyols de menys de 30 euros, consta de tres fases eliminatòries.

En les dues primeres, celebrades al novembre i desembre passat, la Unión Española de Catadores va realitzar una selecció prèvia, mitjançant tast a cegues, de les més de 450 mostres presentades, les quals competeixen en quatre categories: vins blancs, vins negres, vins escumosos i vins generosos i de licor.

Els deu millors vins de cada categoria van passar a la fase final del concurs, celebrada al gener, dins dels actes de la IV Cimera Internacional de Gastronomia "Madrid Fusión 2006" i finalment, el cava Elisabet Raventós 2000 va sortir guanyador en la categoria de vins escumosos.

Aquest cava de Raventós i Blanc, elaborat amb les varietats xarel·lo, chardonnay i monastrell, va sortir al mercat fa poc més d’un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: