Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha presentat la propera edició de FIRAVI a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se

L' estand de Catalunya a FITUR ha estat l' escenari que aquest matí ha acollit la presentació de la Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el Cava 2006 i del I Míting Internacional Turisme de les Rutes del Vi que tindran lloc a Vilafranca del 16 al 18 de febrer. El president de [...]

L’ estand de Catalunya a FITUR ha estat l’ escenari que aquest matí ha acollit la presentació de la Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el Cava 2006 i del I Míting Internacional Turisme de les Rutes del Vi que tindran lloc a Vilafranca del 16 al 18 de febrer.

El president de FIRAVI i alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha afirmat a la nostra emissora que la presentació ha estat molt satisfactòria, destacant l’ interès que ha despertat el Míting sobre enoturisme.

FITUR, que se celebra del 25 al 29 de gener, està considerada la fira més important del sector a Espanya i reuneix més d’ onze mil empreses procedents de 170 països diferents. Un 31% dels expositors participants són organismes oficials, un 21% són majoristes i touroperadors i la resta provenen del sector de l’ hostaleria, els serveis i el transport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: