Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S`ha presentat l’inici de la campanya en defensa del dret a L’Autodeterminació, a través d’un manife

A banda es faran activitats també a la comarca per tal de mantenir aquesta campanya en marxa i explicar el punt de vista de l`esquerra independentista

El proper 11 de febrer tindrà a lloc a la Plaça Universitat de Barcelona, una manifestació unitària nacional amb el lema " Som una nació, Autodeterminació". La manifestació vol reivindicar a través d’un manifest que l’Estatut es un atac directe als Països Catalans i per tant exigeixen una Autodeterminació. Després de la concentració hi ha previst un acte polític i un concert musical. Es pretén reunir al màxim de gent, i es per això que es convoca a tothom qui vulgui, a desplaçar-se amb transport públic des de l’estació de Renfe de Vilafranca a 2/4 de sis de la tarda. Segons el portaveu de la campanya, Jordi Salvia, les reformes estatutàries és un carreró sense sortida i reivindica una força social en defensa del dret democràtic i internacional per l’autodeterminació catalana.

Un seguit d’organitzacions, partits polítics, sindicats laborals i d’estudiants, casals i ateneus de tot Catalunya han donat suport a aquest manifest que critica els diversos processos estatutaris. La coordinadora penedesenca celebra que la campanya hagi tingut tan bona acollida reunint la totes les organitzacions de l’Esquerra independentista.

La Cup ha deixat molt clar que la comissió penedesenca està preparant un seguit d’actes públics de cara al febrer per tota la comarca com xerrades, debats, concerts, entre d’altres.

La campanya va començar el passat 17 de gener presentant en el Ple Municipal una moció perquè l’Ajuntament recolzés aquesta iniciativa, amb els vots en contra del PSC i el PP i l’abstenció de CIU, ERC i ICV. A pesar que no ha tingut el recolzament polític es vol continuar informant sobre el manifest amb un seguit d’actes sense data final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: