Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els regidors socialistes acusen l`Alcalde de Pontons de passivitat durant les nevades del passat cap

Joan Roura, regidor i portaveu del PSC al municipi de Pontons s'ha fet portaveu de la sorpresa i del malestar de molts veïns i veïnes del municipi de Pontons que no van obtenir resposta de l'Ajuntament durant el temporal del passat cap de setmana. Roura ha manifestat que si es trucava a l'Ajuntament, ningú es [...]

Joan Roura, regidor i portaveu del PSC al municipi de Pontons s’ha fet portaveu de la sorpresa i del malestar de molts veïns i veïnes del municipi de Pontons que no van obtenir resposta de l’Ajuntament durant el temporal del passat cap de setmana.

Roura ha manifestat que si es trucava a l’Ajuntament, ningú es posava al telèfon i que la gent s’ha sentit indefensa davant la manca d’informació municipal. Els socialistes consideren que és en moments com aquests, que un alcalde i l’ajuntament han d’estar al servei del ciutadà de forma permanent. Fet que no ha estat així durant el passat cap de setmana.

Per al PSC, a Pontons regna la desídia i l’abandó en els temes que justament més preocupen al ciutadans, sobretot quan alguns d’ells poden arribar a patir situació de risc personal.

L’Ajuntament- ha dit Roura- necessita millorar de forma urgent aquestes deficiències i s’ha de proposar tenir un equip de treball, tan per informar com per intervenir, si s’escau, per atendre les demandes ciutadanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: