Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mossos d`esquadra van tallar provisionalment la circulació per el port d`ORdal, a causa de plaqu

La tarda de divendres, durant pràcticament una hora i mitja, la N-340 va estar tallada al port d`Ordal, dificultant per tant la comunicació per carretera de la comarca cap a Barcelona.

Divendres a la tarda els Mossos d’esquadra han tallar en ambdós sentits la carretera N-340, a l’alçada del port de l’Ordal, a causa del gel acumulat. En aquests moments però, ja s’ha tornat a obrir a la circulació gràcies a l’actuació de maquines llevaneus que han tirat sal sobre la calçada. Dijous al vespre també es va dur a terme aquesta acció en les zones més ombrívoles de la carretera al seu pas per el port de l’Ordal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: