Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de febrer es fan les darreres representacions dels Pastorets dels Vendrell

La Lira Vendrellenca acollirà les darreres representacions d`aqusts pastorets, que es representen ds de fa 41 anys de forma ininterrompuda, els diumenges 5 i 12 de febrer per la tarda.

Els diumenges 5 i 12 de febrer son els darrers en que es podran veure aquest any les representacions dels Pastorets del Vendrell. Les representacions s’inicien tot just acabades les festes de Nadal, i s’allarguen fins a mitjans de febrer per tal de facilitar que el públic es pugui acostar a veure-les. Com comenta el president dels Pastorets del Vendrell, Josep Bargalló, molt del seu públic és de fora del Vendrell, i aquest fet permet que hi passi més gent.

Bargaló ha explicat a la nostra emissora que es tracta d’uns pastorets inèdits, ja que tot i que es basen en un text conegut, el grup hi treballa per fer adaptacions.

La tradició dels pastorets a la capital del Baix Penedès és de més de 130 anys, tot i que aquesta versió que representen a la Lira Vendrellenca actualment fa 41 anys que es porta a escena de manera ininterrompuda.

En les representacions hi participen unes 180 persones, entre actors i tècnics, que comencen la seva feina ja al mes d’octubre. Bargalló ha explicat també que des de fa més de 10 anys, els Pastorets del Vendrell donen el 10% de la seva recaptació a una associació benèfica.

Les darreres representacions com dèiem son aquest proper diumenge i el dia 12; i les entrades es poden comprar el mateix dia de la representació a partir de les 4 de la tarda. També hi ha un telèfon per fer reserves que és el 977 66 29 93.

De fet l’associació treballa tot l’any, ja que a banda dels Pastorets, tenen moltes altres activitats i ara mateix estan ja preparant el Carnaval, participen també en els actes de Setmana Santa amb els Armats i tenen un drac que fa sortides; a banda d’un equip de futbol sala entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: