Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte públic de balanç dels dos anys d`alcaldia de Marcel Esteve

Dos anys d’alcaldia de Marcel Esteve que es van repassar ahir en companyia més de 250 persones. L’acte també va compta ram bla presència de Celestino Corbacho, president de la diputació de Barcelona.

Ahir Cal bolet acollia un acte organitzat des de l’agrupació local de partit dels socialistes a Vilafranca i que pretenia fer un repàs als dos anys d’alcaldia de Marcel Esteve i de la instauració del nou equip de govern. Aquest acte va servir per repassar l’estat dels projectes ideats o executats en el transcurs d’aquests dos anys. En format d’audiovisual es va fer un repàs a diverses opinions sobre els projectes que s’han encarat i també en els què caldria seguir-hi treballant.

L’acte d’ahir va comptar amb la presència del president de la diputació de Barcelona i alcalde de l’Hospitalet. Corbacho va destacar la importància del nou text de l’estatut, ja que un del canvis és el paper fonamental que han d’adquirir els ajuntaments en la presa de decisions.

En l’acte també va intervenir-hi Francisco Romero, primer secretari del Partit Socialista a Vilafranca, que va destacar els reptes que encara cal assumir i també la necessitat de seguir treballant en pro de la participació ciutadana i de la millora dels serveis.

Finalment va intervindre l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, que va fer un repàs als projectes que des del govern municipal s’havien plantejat i que actualment estan ja en fase d’execució.

Esteve també va fer especial incidència en l’esforç realitzat aquest 2005 per tirar endavant projectes com l’adjudicació de l’auditori, la construcció dels nous jutjats, el nou museu o la rambla nostra senyora. Projectes que durant el 2006 adquiriran una posició destacada en el panorama vilafranquí.

En aquest acte van assistir-hi prop de 250 persones, la majoria de Vilafranca. Després de la projecció de l’audiovisual i de les intervencions es va convidar a tots els assistents a un berenar .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: