Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Sardà guanya la medalla d’or pel seu Merlot al concurs internacional de Vienna i la medalla de

El passat 27 d'octubre de 2005 va rebre el guardó a Viena, en un concurs que va estat tutelat pel Ministre d'Agricultura i de Medi Ambient de la República d'àustria. La "awc-vienna" és la valoració internacional de vi i figura junt amb Londres, Burdeus, Verona i Brusel·les entre els premis de vi més importants del [...]

El passat 27 d’octubre de 2005 va rebre el guardó a Viena, en un concurs que va estat tutelat pel Ministre d’Agricultura i de Medi Ambient de la República d’àustria. La "awc-vienna" és la valoració internacional de vi i figura junt amb Londres, Burdeus, Verona i Brusel·les entre els premis de vi més importants del món. Més de 90 enòlegs i experts en vi independents van degustar i valorar a cegues vins de 10 nacions diferents. Aquesta és la única valoració internacional d’aquestes dimensions en que la degustació es fa de manera anònima i en cabines individuals. El Merlot Joan Sardà va obtenir la qualificació de MEDALLA D’OR.

L’altre premi recent que va ser atorgat a les Bodega Joan Sardà per la elaboració de vi i cava va ser el passat 29 de novembre a Madrid quan un jurat integrat per catadors molt qualificats amb notable experiència en concursos nacionals i internacionals van qualificar el Chardonnay 2004 amb medalla de plata. El concurs estava obert a la participació de tots els vins embotellats i etiquetats tant de bodegues nacionals com estrangers. Els catadors rebien l’ampolla completament recoberta i amb un número aleatori per tal de conservar l’anonimat fins a la proclamació dels premis. El Chardonnay Joan Sardà va obtenir la qualificació de MEDALLA DE PLATA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: