Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’exposició "Vilafranca Capital Cultural", una mostra del patrimoni cultural de la vila

L’exposició està dividida en set àmbits: cicle festiu, arts plàstiques i visuals, patrimoni i cultura del vi, cultura associativa, lletres, arts escèniques i arts musicals.

L’exposició "Vilafranca Capital Cultural" ha estat concebuda com una mostra eminentment visual i per això, en cadascun dels àmbits es projecta un audiovisual que recull les activitats més destacades. Tot això permet fer-se una idea de la constant activitat cultural que hi ha a Vilafranca, gràcies sobretot a la tasca de les entitats que conformen la vida associativa de la vila.

Ahir, en el transcurs de la inauguració, el coordinador de govern Ramon Xena va explicar que, des d’ERC, sempre han apostat fort per la cultura i que fruit del pacte de govern s’han materialitzat molts avenços relacionats amb aquest àmbit. Xena va posar especial èmfasi en el nou auditori i l’ampliació del Museu del Vi.Per la seva part, l’alcalde Marcel Esteve va parlar de que l’exposició mostrava una cultura vilafranquina arrelada al territori i fruit del treball diari de la població. Esteve manifestava el desig de que Vilafranca acabi sent capital cultural del Penedès i també de Catalunya.L’exposició "Vilafranca Capital Cultural" és un encàrrec de l’ajuntament a les empreses Punt TV i Quadrícula, que han elaborat una proposta totalment audiovisual i novedosa respecte altres mostres similars."Vilafranca Capital Cultural" es podrà visitar fins al dia 8 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: